Over MVGM

MVGM heeft in totaal ruim 500 medewerkers in dienst die werken in de bedrijfsonderdelen MVGM Vastgoedmanagement, MVGM Vastgoedtaxaties en MVGM Bedrijfshuisvesting. MVGM ondersteunt investeerders en eigenaren in vastgoed bij hun exploitatie- en huisvestingsvraagstukken.

MVGM Bedrijfshuisvesting

MVGM Bedrijfshuisvesting is het onderdeel van MVGM dat resultaatgericht advies op maat geeft met betrekking tot de huisvesting van bedrijven. MVGM Bedrijfshuisvesting is in staat om een gericht advies te geven aan bedrijven die op zoek zijn naar een nieuw bedrijfspand of juist een bedrijfsruimte te koop of te huur willen aanbieden. Met onze uitgebreide kennis, nieuwe inzichten en optimale marktinformatie behalen wij voor u als opdrachtgever keer op keer het beste resultaat.

Kwaliteit, betrokkenheid en innovatie

Door de focus te leggen op de kwaliteit, onze betrokkenheid en innovatieve kracht, beschikken wij over een toonaangevende positie op de Nederlandse markt. Door ons innovatieve karakter en uiterst betrokken medewerkers weten wij de kwaliteit van onze dienstverlening continu te waarborgen.

MVGM vestiging bij u in de buurt

Met een twintigtal vestigingen door heel Nederland beschikken wij over een landelijke dekking en onderscheiden wij ons door middel van de regionale en zelfs lokale aanwezigheid. Er is altijd een makelaar met regionale kennis van de vastgoedmarkt aanwezig bij een vestiging van MVGM bij u in de buurt! Heeft u een bedrijfsruimte te huur in Arnhem? Neem dan snel contact met ons op!